fredag 30 januari 2009

Chalmers firar utmärkelse för hög kvalitet i utbildningen

För ett tag sedan fick den maskintekniska utbildningen vid Chalmers en fin utmärkelse för den höga kvalitet de har i utbildningen. Särskilt lyftes fram deras goda samarbete med näringslivet. Jag har tidigare skrivit om utmärkelsen och när jag träffade dem i Stockholm då de skulle ta emot utmärkelsen.

Idag ska de fira allt detta med kaffe och tårta på skolan. Kul. Jag hoppas att de njuter och glädjs. Vidare hoppas jag att de kommer att använda utmärkelsen för att också i framtiden locka duktiga personer till Chalmers och maskinutbildningen. Utbildninge och skolan är kanonbra kan ju jag säga som gammal student!!

1 kommentar:

Anonym sa...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אווירה כפרית, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, שירות חדרים, אינטימיות, שלווה, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנחנו מציעים שירותי אירוח מגוונים גם ישנו במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]אחרוחות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר יוגשו ישירות לחדרכם.

לפרטים נא גשו לאתר האינטרנט שלנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]